null

Norr om Stan rf

Languages Search
Suomeksi På svenska

Kevään 2024 kurssit julkaistaan joulukuussa.

Kursseille ilmoittautuminen

Lue allaolevat ohjeet huolellisesti ennen lomakkeen täyttämistä!

Huomioi mahdollisuus anoa vapaaoppilaspaikkaa.

 1. Hakemus vapaaoppilaspaikasta tulee tehdä ilmoittautumisen yhteydessä kenttään "Lisätietoja järjestäjille", tai sähköpostitse NoS:in toimistoon. Hakemus on perusteltava ja se tulee tehdä ennen kurssimaksun eräpäivää.
 2. Voit ilmoittaa vain yhden henkilön kerrallaan. Mikäli ilmoitat samalle kurssille useamman henkilön (esim. itsesi ja myös lapsesi), tulee jokaisesta yksittäisestä osallistujasta täyttää oma ilmoittautumislomakkeensa .
 3. Valitse kurssiohjelmasta ne kurssit, joille haluat ilmoittautua. Voit ilmoittautua useammalle kurssille samalla kertaa.
 4. Sirry ostoskoriin ja täytä osallistujann henkilö- ja yhteystiedot huolellisesti.
 5. Kun ilmoitat lapsesi (alle 18 v):
 6. Täytä lapsen tiedot osallistujan tietoihin.
 7. Paina valintapainiketta "Lisää huoltaja" ja täytä avautuviin kenttiin huoltajan henkilö- ja yhteystiedot.
 8. Tarkista, että kaikki tiedot ovat oikein, ettet vahingossa ilmoita itseäsi kurssin osallistujaksi, jos osallistuja on joku muu, esim lapsesi.
 9. Laskutusta varten, täytä maksajaa koskevat tiedot: alaikäisen huoltajan/laskun vastaanottajan tiedot ao. tietokenttiin. Myös maksajan henkilötunnus tai Y-tunnus (mikäli laskun maksajana on yritys tai muu organisaatio) vaaditaan.
 10. Huom. Ilmoita lisätiedoissa ainoastaan sellaisia tietoja, joita valitsemiesi kurssien kohdalla pyydetään. Muissa asioissa, ota yhteyttä suoraan toimistoon.
 11. Kun olet lähettänyt lomakkeen, saat sähköpostiisi ilmoittautumisvahvistuksen. Jos ryhmä on täynnä, saat jonotuspaikan.
 12. Ota talteen ilmoittautumisnumerosi ja kurssin numero. Tarvitset niitä, mikäli haluat myöhemmin tarkistaa/perua ilmoittautumisesi.
 13. Huom. "Koloni"-päiväleirien osalta viimeinen peruutuspäivä on 14–30 päivää ennen leirin alkamista, ja muiden kurssien osalta 7 päivää ennen kurssin alkua.
 14. Päiväleirien viimeinen peruutuspäivä on ilmoitettu kyseisen leirin esittelytietojen yhteydessä. Peruuttamispäivämäärä kannattaa ottaa talteen!
 15. Päiväleiripaikan peruutuksia ei vastaanoteta viimeisen peruutuspäivän jälkeen, vaikka ilmoittautumisjärjestelmä salliikin peruutuksen vielä 7 päivää ennen leirin alkua.
 16. Lasku osallistumismaksuista lähetetään noin viikkoa ennen kurssin alkua sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä maksajaksi ilmoitetulle henkilölle. Lasku on maksettava 14 vrk:n kuluessa, viimeistään laskuun merkittynä eräpäivänä.
 17. Ilmoittamalla itsesi/lapsesi sitoudut osallistumismaksun maksamiseen sekä ilmoittautumisehtoihin: Norr om Stans villkor för anmälning, betalning, avbokning mm.

HUOM! Selaimesi tulee hyväksyä evästeet, jotta ilmoittautumislomake toimii.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä NoS kansli.