Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu (Parkour oppimiskeskus ry)

Kielet Haku
På svenska In English

VALLILA KOKEILUTUNNIT, syksy: Aikuiset 01 Ilma-akrobatia, aikuiset (yli 16v.): Avoin taso

Tämä ryhmä on päättynyt

Ensimmäinen askel uuden harrastuksen aloittamisessa otetaan turvallisesti kokeilutunneilla. Pääset tutustumaan tiloihin, ohjaajiimme sekä totta kai tuntiemme sisältöihin. Kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman laji- tai liikuntataustaa, mutta myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita!

Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan. Kokeilutunnin yhteydessä on myös mahdollisuus ilmoittautua syyskauden tunneille alennushintaan.


Tällä ilma-akrobatian avoimen tason tunnilla harjoitellaan erilaisia liikkeitä trapetsilla ja vertikaaliköydellä. Lisäksi harjoitellaan eri liikkeiden yhdistelemistä liikesarjoiksi. Tunnilla harjoitellaan pienessä ryhmässä, jossa ohjaaja skaalaa harjoitteet eri tasoisille harjoittelijoille sopiviksi. Päälle kannattaa pukea pitkälahkeiset housut ja kainalot ja keskivartalon peittävä paita, jotka suojaavat ihoa hiertymiltä. Katsothan, ettei vaatteissasi ole vetoketjuja tai muita teräviä yksityiskohtia.


Vallilan Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu järjestää säännöllisesti ilmaisia kokeilutunteja Vallilan Parkour Akatemian salilla, Teollisuuskatu 16 (sisäänkäynti sisäpihan puolelta).Ohjaaja: Parkour Akatemia Vallila

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, Ilmoittautuneita 9, Vapaita paikkoja 1

Paikka: Teollisuuskatu 16

Päivä ja kello: Ti: 19.15 - 20.45

Aika: 16.8.2022 - 16.8.2022 (1 oppituntia)

Ilmoittautuminen alkaa: 10.12.2021 0.00

Ilmoittaudu viimeistään: 15.8.2022 8.00

Näytä ryhmän kalenteri

Lisää ryhmä omaan kalenteriisi

Näytä muut samankaltaiset ryhmät