Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu (Parkour oppimiskeskus ry)

Kielet Haku
På svenska In English

VALLILA KOKEILUTUNNIT, syksy: Lapset 01 Parkour lapset (7-11v.)

Ensimmäinen askel uuden harrastuksen aloittamisessa otetaan turvallisesti kokeilutunneilla. Pääset tutustumaan tiloihin, ohjaajiimme sekä totta kai tuntiemme sisältöihin. Kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman laji- tai liikuntataustaa, mutta myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita!

Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan. Kokeilutunniln yhteydessä on myös mahdollisuus ilmoittautua syyskaudella alennushintaan.


Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-11-vuotiaille. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.


Vallilan Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu järjestää säännöllisesti ilmaisia kokeilutunteja Vallilan Parkour Akatemian salilla, Teollisuuskatu 16 (sisäänkäynti sisäpihan puolelta).Ohjaaja: Parkour Akatemia Vallila

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, Ilmoittautuneita 12, Varalla 4, Vapaita paikkoja 0

Paikka: Teollisuuskatu 16

Päivä ja kello: Ke: 15.30 - 16.30

Aika: 17.8.2022 - 17.8.2022 (1 oppituntia)

Ilmoittautuminen alkaa: 11.12.2020 0.00

Ilmoittaudu viimeistään: 16.8.2022 8.00

Näytä ryhmän kalenteri

Lisää ryhmä omaan kalenteriisi

Näytä muut samankaltaiset ryhmät