Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu (Parkour oppimiskeskus ry)

Kielet Haku
På svenska In English

VALLILA KOKEILUTUNNIT, syksy: Aikuiset 02 Käsinseisonta, aikuiset (yli 16v.): Avoin taso

Ensimmäinen askel uuden harrastuksen aloittamisessa otetaan turvallisesti kokeilutunneilla. Pääset tutustumaan tiloihin, ohjaajiimme sekä totta kai tuntiemme sisältöihin. Kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman laji- tai liikuntataustaa, mutta myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita!

Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan. Kokeilutunnin yhteydessä on myös mahdollisuus ilmoittautua syyskaudella alennushintaan.


Käsinseisontatunnilla tehdään erilaisia harjoituksia, jotka parantavat käsinseisontaan nousuja, käsinseisonta-asentoa, kestävyyttä ja tasapainoilua. Harjoittelemme erikseen myös turvallista poistumista ja kaatumista käsinseisonnasta. Tunnilla tehdään alkulämmittely ja käsinseisontaa edistäviä liikkuvuus- ja voimaharjoituksia, työskennellään pareittain ja käytetään apuvälineitä. 


Vallilan Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu järjestää säännöllisesti ilmaisia kokeilutunteja Vallilan Parkour Akatemian salilla, Teollisuuskatu 16 (sisäänkäynti sisäpihan puolelta).Ohjaaja: Parkour Akatemia Vallila

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, Ilmoittautuneita 10, Vapaita paikkoja 2

Paikka: Teollisuuskatu 16

Päivä ja kello: Ke: 18.00 - 19.30

Aika: 17.8.2022 - 17.8.2022 (1 oppituntia)

Ilmoittautuminen alkaa: 14.12.2018 0.00

Ilmoittaudu viimeistään: 16.8.2022 8.00

Näytä ryhmän kalenteri

Lisää ryhmä omaan kalenteriisi

Näytä muut samankaltaiset ryhmät