Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu (Parkour oppimiskeskus ry)

Kielet Haku
På svenska In English

VALLILA KOKEILUTUNNIT, syksy: Naperot 02 Sirkus naperot (4-6v.)

Ensimmäinen askel uuden harrastuksen aloittamisessa otetaan turvallisesti kokeilutunneilla. Pääset tutustumaan tiloihin, ohjaajiimme sekä totta kai tuntiemme sisältöihin. Kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman laji- tai liikuntataustaa, mutta myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita!

Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan. Kokeilutunnin yhteydessä on myös mahdollisuus ilmoittautua syyskaudella alennushintaan.


Ryhmä on tarkoitettu 4-6-vuotiaille. Harjoitukset keskittyvät peleihin, sekä leikkeihin joiden avulla tutustutaan sirkukseen ja akrobatiaan. Ryhmissä harjoitellaan myös tarvittavia perustaitoja kuten tasapainoa ja kiipeämistä sekä etsitään uusia luovia tapoja liikkua ympäristössä.


Vallilan Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu järjestää säännöllisesti ilmaisia kokeilutunteja Vallilan Parkour Akatemian salilla, Teollisuuskatu 16 (sisäänkäynti sisäpihan puolelta).Ohjaaja: Parkour Akatemia Vallila

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 9, Ilmoittautuneita 7, Vapaita paikkoja 2

Paikka: Teollisuuskatu 16

Päivä ja kello: To: 16.15 - 17.00

Aika: 18.8.2022 - 18.8.2022 (1 oppituntia)

Ilmoittautuminen alkaa: 18.12.2015 0.00

Ilmoittaudu viimeistään: 17.8.2022 8.00

Näytä ryhmän kalenteri

Lisää ryhmä omaan kalenteriisi

Näytä muut samankaltaiset ryhmät

1
Ilmoittaudu