Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu (Parkour oppimiskeskus ry)

Kielet Haku
På svenska In English

VALLILA KOKEILUTUNNIT, syksy: Aikuiset 03 Parkour, aikuiset (yli 16v.): Avoin taso

Ensimmäinen askel uuden harrastuksen aloittamisessa otetaan turvallisesti kokeilutunneilla. Pääset tutustumaan tiloihin, ohjaajiimme sekä totta kai tuntiemme sisältöihin. Kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman laji- tai liikuntataustaa, mutta myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita!

Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan. Kokeilutunnin yhteydessä on myös mahdollisuus ilmoittautua syyskaudella alennushintaan.


Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille (yli 16v). Tunneilla opetellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä tekniikoita harjoitellaan jokaisen oman tason mukaan. Sopivia haasteita ja harjoitteita etsitään sekä ohjaajan avulla että itsenäisesti. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Ryhmä antaa valmiudet määrätietoiseen omatoimiseen harjoitteluun. Harjoitteet skaalataan sopivaksi jokaisen osallistujan omalle taitotasolle, eikä ennakkotaitoja tarvita.


Vallilan Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu järjestää säännöllisesti ilmaisia kokeilutunteja Vallilan Parkour Akatemian salilla, Teollisuuskatu 16 (sisäänkäynti sisäpihan puolelta).Ohjaaja: Parkour Akatemia Vallila

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, Ilmoittautuneita 4, Vapaita paikkoja 8

Paikka: Teollisuuskatu 16

Päivä ja kello: To: 19.30 - 21.00

Aika: 18.8.2022 - 18.8.2022 (1 oppituntia)

Ilmoittautuminen alkaa: 19.12.2014 0.00

Ilmoittaudu viimeistään: 17.8.2022 8.00

Näytä ryhmän kalenteri

Lisää ryhmä omaan kalenteriisi

Näytä muut samankaltaiset ryhmät

1
Ilmoittaudu