Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu

Kielet Haku
På svenska In English

VALleiNuo2/02 Parkour aktiivileiri, 12-16v. (5.-9.6.2023)

LEIRIKUVAUS

UUSI RYHMÄ! Lasten ja nuorten aktiivileirit on jotain mitä Helsingissä ei olla vielä nähty! Leiri on tarkoitettu jo ennestään parkourin perustaidot hallitseville, hyvää motivaatiota ja ryhmähenkeä osoittaville kouluikäisille parkouraajille.AIKATAULU

Leiripäivät kestävät maanantaista torstaihin kello 10.00-15.00, mutta perjantaina leiri alkaa klo 16 ja päättyy klo 21.


TILAT

Leirin tukikohtana toimii Vallilan Parkour Akatemia harjoittelusali osoitteessa Teollisuuskatu 16 (sisäänkäynti sisäpihalta, kuvallinen ohje täällä.


LEIRIOHJELMA

Leiri toteutetaan pääosin ulkoleirinä, ja harjoitukset sijoittuvat sekä Pasilan ja Vallilan alueelle että kiinnostavimmille spoteille, joita sopivan etäisyyden sisällä löytyy. Aktiivileirillä toteutetaan myös harrastajien itsensä ehdottamaa toiveohjelmaa. Leiriviikko huipentuu iltaohjelmaan parkour-salilla perjantaina!


RUOKAILU

Leirille tarvitset mukaan joko omat eväät tai rahaa kaupassakäyntiä varten, sillä leirillä ei järjestetä ruokailua. Perjantaina leiriläisille tarjoillaan iltaohjelman aikana pientä naposteltavaa.


VARUSTUS

Tarvitset mukaan säänmukaisen varustuksen, juomapullon sekä ulkokengät. Sisäharjoituksiin tarvitset sisäliikuntavaatteet, juomapullon ja sisäkengät.


VAKUUTUS JA OHJAAJAT
Leireille osallistujat ovat tapaturmavakuutettuja leirin ajan. Leirejä ohjaavat Vallilan Parkour Akatemian asiantuntevat ja koulutetut ohjaajat. Jos sinulle jäi kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!


LEIRIKIRJE

Lisätietoja saat leirikirjeessä, joka saapuu edeltävällä viikolla sähköpostitse. Leireistä voit myös lukea tarkemmin nettisivuiltamme.


ALENNUKSET

Maksa leiri mieluiten heti ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli et halua maksaa leiriä saman tien tai olet oikeutettu alennukseen, jätä maksamatta ilmoittautuessasi. Päivitämme alennukset laskuihin manuaalisesti ja laitamme maksulinkin sähköpostitse ensimmäisenä leiripäivänä. Kysymyksiä alennuksista voit kysyä lisää osoitteesta vallila@parkourakatemia.fi

Alennukset löytyvät ilmoittautumislomakkeelta alasvetovalikosta kohdassa "alennusanomus".

- Perheenjäsenalennus -20 €: Toinen osallistuja samasta perheestä maksanut täyden hinnan.
- Määräale -30 €: Sama henkilö ilmoittautuu useammalle leirille. Alennus ensimmäisen täysihintaisen leirin jälkeisistä leireistä.


SOME

Muista pistää meidän some myös seurantaan, niin pysyt mukana kauden aikana tapahtuvista muutoksista ja tuet seuratoimintaamme!

IG: @parkourakatemiapkseutu
Tiktok: @parkourakatemiaseutu
FB:  Helsingin Parkour Akatemia


TERVETULOA! 

Vallilan Parkour Akatemia
vallila@parkourakatemia.fi
www.parkourakatemia.fi/vallilaOhjaaja: Viljam ja Sanni

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, Ilmoittautuneita 19, Vapaita paikkoja 1

Paikka: Vallila/Teollisuuskatu 16

Päivä ja kello: Ma: 10.00 - 15.00 Ti: 10.00 - 15.00 Ke: 10.00 - 15.00 To: 10.00 - 15.00 Pe: 16.00 - 21.00

Aika: 5.6.2023 - 9.6.2023 (5 oppituntia)

Leirimaksu: 180,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.2.2023 8.00

Ilmoittaudu viimeistään: 4.6.2023 21.00

Näytä ryhmän kalenteri

Lisää ryhmä omaan kalenteriisi

Näytä muut samankaltaiset ryhmät

1
Ilmoittaudu