Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu

Kielet Haku
På svenska In English

ROIviiPer1/01 4-6 v. lapsi + aikuinen Parkour perheet Maanantai klo 17-18

Perheparkour on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä, harjoitteista ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.Aikataulut 

Syyskausi alkaa ma 14.8 (viikko 33)

Kausi päättyy ma 9.10 (viikko 41)

Kausi sisältää 9 harjoituskertaa.


Paikka

Harjoitukset pidetään ulkona Roihuvuoren ala-asteen ympäristössä (Vuorenpeikontie 7). Kokoontuminen koulun pihassa katoksen alla.


Varustus

Kaikki harjoitukset pidetään ulkona ja harjoittelemme lähes säällä kuin säällä. Varaudu sään mukaisilla vaatteilla joissa on mukava liikkua ja hyppiä, sekä juomapullolla. Pahimmalla myrskyllä saatamme perua tunnin, jolloin siitä ilmoitetaan erikseen tekstiviestillä ja ilmoitamme korvausohjeet peruuntuneelle kerralle.


Hinta 

Kausimaksu 140 €


Maksa kausimaksu heti ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli olet oikeutettu alennukseen, älä maksa ilmoittautumisen yhteydessä vaan lähetämme erillisen maksulinkin sähköpostitse ensimmäisen tunnin jälkeen, missä alennus huomioitu. Alennuksista lisätietoa kohdassa alennukset. Osallistuminen on mahdollista peruuttaa maksutta ennen kauden alkua ja vielä 5 päivää ensimmäisen tunnin jälkeen ilmoittamalla meille sähköpostitse. Tällöin palautamme kausimaksun kokonaisuudessaan.


Alennukset 

Perheenjäsenalennus -20 €: Toinen osallistuja samasta perheestä on maksanut täyden hinnan samasta kaudesta.

Määräalennus -30 €: Sama henkilö osallistuu useammalle kurssille samanaikaisesti. Alennus ensimmäisen täysihintaisen kurssin jälkeisistä kursseista.

Alennukset löytyvät ilmoittautumislomakkeelta alasvetovalikosta kohdassa "alennusanomus". Mikäli olet oikeutettu alennukseen, älä maksa kurssia ilmoittautumisen yhteydessä. Päivitämme alennukset laskuihin manuaalisesti ja laitamme maksulinkin sähköpostitse ensimmäisen harjoituksen jälkeen.


Vakuutus

Kaikki oppilaat ovat vakuutettuja Parkour Akatemian ohjatuilla tunneilla


Yhteystiedot

Mikäli kysyttävää herää, parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse roihuvuori@parkourakatemia.fi
Tarvittaessa voit olla yhteydessä puhelimitse 050 338 8462 (ti ja to klo 17-18)Ohjaaja: Timi ja Nico

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, Ilmoittautuneita 8, Vapaita paikkoja 4

Paikka: Roihuvuoren ala-asteen ympäristö, Vuorenpeikontie 7

Päivä ja kello: Ma: 17.00 - 18.00

Aika: 14.8.2023 - 9.10.2023 (9 oppituntia)

Kurssimaksu: 140,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 2.5.2023 12.00

Ilmoittaudu viimeistään: 9.10.2023 22.55

Näytä ryhmän kalenteri

Lisää ryhmä omaan kalenteriisi

Näytä muut samankaltaiset ryhmät

1
Ilmoittaudu