Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu

Kielet Haku
På svenska In English

KIRkokAik1/02 Aikuisten kokeilutunti: Käsilläseisonta & akrobatia (16v+)

Aikuisten käsilläseisonta ja akrobatia -tunneilla löytyy sopivaa tekemistä jokaiselle liikkujalle. Lajitaitoja rikotaan pienempiin, helposti opittaviin osiin jolloin kuka vain voi aloittaa taidon treenaamisen! Lajitaitojen ohella tehdään voima- ja liikkuvuusharjotteita jotka tukevat uuden oppimista. Sinulla ei tarvitse olla mitään ennakko-osaamista käsilläseisonnasta tai akrobatiasta, kaikkia harjoituksia helpotetaan ja vaikeutetaan oppilaan mukaan. Ohjaajana tunneilla toimii sirkuspedagogi ja tanssitaiteen maisteri Maiju Heikkinen. Tervetuloa mukaan!


KOKEILUTUNTI ON MAKSUTON!

Ensimmäinen askel uuden harrastuksen aloittamisessa otetaan turvallisesti kokeilutunneilla. Pääset tutustumaan tiloihin, ohjaajiimme sekä totta kai tuntiemme sisältöihin. Kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman laji- tai liikuntataustaa, mutta myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita!

Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan. Kokeilutunnin yhteydessä on myös mahdollisuus ilmoittautua syyskauden tunneille -60€ alennushintaan. 
Ohjaaja: Maiju

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 8, Ilmoittautuneita 8, Varalla 1, Vapaita paikkoja 0

Paikka: Seppä-Kallen kuja 1, 02430 Masala

Päivä ja kello: Ke: 19.00 - 20.00

Aika: 4.10.2023 - 4.10.2023 (1 oppituntia)

Ilmoittautuminen alkaa: 30.8.2023 0.00

Ilmoittaudu viimeistään: 4.10.2023 23.59

Näytä ryhmän kalenteri

Lisää ryhmä omaan kalenteriisi

Näytä muut samankaltaiset ryhmät

1
Ilmoittaudu varalle